Blog

Repte a La Vanguardia per ajudar a les persones afectades d’ELA

El divendres 23 de febrer, obríem el diari La Vanguardia per la pàgina 10 i podíem llegir un escrit a ma d’Ildefons Oliveras, afectat d’ELA, fet amb les forces que li queden degut a la malaltia.

En el text hi llegim com l’Ilde animava a tots els lectors del diari a ajudar a les persones afectades d’ELA tot fent una donació, a través del bizum de la nostra Fundació (02621) o escanejant el QR que hi havia que anava a la nostra pàgina web.

Aprofitant aquest missatge de l’Ilde, dissabte 24 vam voler fer més gran el repte, demanant als més de 357.000 lectors que té el diari a fer una aportació d’1€, i si tots ho feien poder recaptar 357.000€ per ajudar a les persones afectades d’ELA i les seves famílies.

De moment la xifra recaptada és de més de 8000€, no son els 357.000, però podeu continuar col·laborant per aconseguir arribar-hi!

Volem donar les gràcies a tots els que heu col·laborat fent una donació a aquesta campanya, així com també agrair de tot cor a La Vanguardia, al Grup Godó i a totes les persones que l’han fet possible, en especial a l’Ildefons Oliveras i la seva família, per oferir-nos sempre el seu suport i confiança en tot el que fem per la lluita contra l’ELA.

Moltes gràcies a tots per Gest per l’ELA!

Ildefons Oliveras escrivint el missatge

Post a comment