Organigrama

Membres d’honor

Josep Guardiola i Sala
Josep Maria Terricabras
Simon Schwartz

Patronat

PRESIDENT:
Enric Maria Valls i Colom

Empresari en el sector turístic i hoteler des de 1976.  Impulsor l’any 2005 de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. És fill de Miquel Valls, afectat d’ELA que va morir als anys 70 a causa d’aquesta malaltia el qual dóna nom a la nostra Fundació.

VICEPRESIDENTA:
Esther Sellés i Llauger

Treballadora Social experta en Esclerosi Lateral Amiotròfica, Diplomada en Treball Social, Postgraduada en Atenció psicosocial i espiritual a persones en situació de malaltia avançada, programa en direcció i gestió de ONGs, i estudiant del Grau d’Antropologia i Evolució Humana. Realitza les tasques de direcció i coordinació de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

SECRETÀRIA:
Maria Antònia Massó i Balasch

Mestra d’Educació Primària des de 1979, amb el títol de mestra de català des de 1985. Va exercir de secretària de la Junta Directiva del Club Natació Calella durant 10 anys. Actualment està jubilada i exerceix tasques de voluntariat a diferents ONGs.

SUBSECRETÀRIA:
Mariona Valls i Massó

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat ESADE. Màster en Administració i Direcció d’Empreses, el qual va ser finalitzat a London (Ontario, Canadà). Ha realitzat pràctiques solidàries a la Fundación POPOL-NA de Managua (Nicaragua). Persona molt vinculada a la natació competitiva arribant a participar vàries vegades als Campionats d’Espanya. Actualment és l’Adjunta de Gerència de l’Hotel Bernat II de Calella (Barcelona).

TRESORER:
Marta Tarrés i Turón

Diplomada en Ciències Empreserials per la Universitat de Girona. Màster en Gestió de petita i mitjana empresa, també és tècnica en gestió d’empreses responsables socialment. Ha estat Directora Financera en diferents empreses i actualment exerceix aquest càrrec a l’empresa Valom S.L.

VOCALS:

Joaquim Monfort i Badenes
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili. Actualment exerceix la medicina en l’especialització d’atenció primària i d’urgències al Centre Mèdic Creu Groga de Calella (Barcelona). També és professor de Biologia de Batxillerat i de Cicles Formatius de la branca sanitària a l’Escola Freta.

 

Ferran Valls i Massó

Graduat en Administració i Direcció d’Empreses i Gestió de la Innovació al Tecnocampus Mataró-Maresme (adjunta a la Universitat Pompeu Fabra). Postgrau en Marketing Digital. Màster en Direcció d’Hotels per l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme Sant Pol de Mar. Ha realitzat un voluntariat durant un estiu a la Fundació Vicenç Ferrer per impulsar un projecte de bàsquet a la ciutat d’Anantapur (Índia). Actualment és Adjunt a la gerència de l’Hotel Bernat II i vicepresident del Club Bàsquet Calella.

En Memòria de

miquel_valls_web

Miquel Valls i Brunet (1923-1973)

La Fundació en dades

Memòria anual

Estatuts i codi Ètic

A continuació podeu trobar els Estatuts i el Codi Ètic de la nostra Fundació:

Estatuts de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls

Codi Ètic de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls

Pla estratègic

A continuació podeu trobar el Pla Estratègic pels pròxims anys de la nostra Fundació:

Pla Estratègic FCEMV