Kmsxela

KMSXELA és una iniciativa particular sorgida de la determinació d’un aficionat al running, Xavi, per donar un cop de mà per ajudar a donar visibilitat de l’ELA i a més col·laborar en la recaptació de fons.

Les samarretes running kmsxela van ser les primeres peces tècniques que van veure la llum i més tard es van sumar altres productes tècnics com dessuadores, bandanes, maneguets…

Una part de limport daquests productes solidaris kmsxela es dóna la Fundació Catalana dELA Miquel Valls gràcies a l’empresa 42K.

La solidaritat, explicada als menuts

Quan més ho necessita, Fonso rep la visita d’una curiosa mà. D’on haurà sortit?

“Mà amiga” és un conte il·lustrat infantil creat entre tres germans (Dalmaus, Polets i Gemma) per recaptar fons per a un futur tractament de l’ELA. Una malaltia degenerativa que pateixen 4.000 persones a Espanya. Entre elles el nostre pare. Però més enllà d’això, és un conte per explicar als més petits el valor de la solidaritat i la generositat. I per a mostrar-los d’una manera gràfica i senzilla tot el que podem arribar a canviar quan donem un cop de mà.

“En aquest conte cada lector ​és el protagonista de la història”

Es tracta d’un llibre que explica la història d’en Fonso. Un senyor molt trempat que un dia rep una notícia molt dolenta: té ELA. Però quan tot sembla molt molt fosc, una curiosa mà apareix per a ajudar-lo.

Tot i que és una història explicada en paper, és també molt interactiva. En ella, cada lector es converteix en el protagonista principal de la narració.

Nina

Aquest conte està basat en la vivència real de la Sònia. L’autora va crear aquest projecte per ajudar-nos a entendre, als infants i als adults, com és l’evolució de la malaltia de l’ELA, Esclerosi Lateral Amiotròfica.

La Nina és un maniquí articulat al qual li agrada molt moure’s i dibuixar, però arriba un moment que ja no ho pot fer. Aquesta història, plena de màgia i vitalitat, ens convida a viure el present sense preocupar-nos per la incertesa del demà.

També podeu adquirir el Tapaboques de la Nina, on hi ha tres de les il·lustracions d’aquest conte infantil solidari.

Repte Collbaix 1200

Joan Gómez Bonamusa es va proposar acabar el 2022 amb 1.200 ascensos al Collbaix i dotar el seu desafiament d’un propòsit solidari.

Encara podeu donar el vostre alè contra l’ELA recolzant aquesta iniciativa solidària comprant la samarreta oficial del Repte Collbaix 1200. Tots els beneficis es donaran a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

Club Ciclista Ratpenat

El Club Ciclista Ratpenat està compromés amb la lluita contra l’ELA, per això, a la botiga online dels materials del club, hi podeu trobar una secció solidària on podreu comprar un buff i bosses de cotó solidàries.

Per persones que vulguin rebre la comanda a casa (pagant els ports). La clau d’accés per aquesta botiga és: 9b752d

Per la gent que vulgui recollir la comanda a ESPAI BIKE i que per tan no se li cobrarà ports d’enviament, la clau d’accés és: 32f79b