Blog

Jornada sobre l’Eina de Decisions Compartides en relació a l’ELA organitzada per l’AQuAS

L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), juntament amb la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, us convidem a participar al webinar de Presentació de l’eina de Decisions Compartides en l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Se celebrarà el dijous 20 d’abril de 2023 en format online de 15.30 a 17.00 hores.

Per poder assistir-hi, us demanem que us inscriviu prèviament mitjançant el següent formulari. La jornada se celebrarà únicament en format virtual perquè totes les persones que ho desitgin hi puguin participar sense necessitat de desplaçar-se.

L’Eina de decisions compartides és un recurs per donar suport al procés d’intercanvi d’informació, com ara les eines d’ajuda a les decisions clíniques. Aquestes estan dissenyades per mostrar els pros i els contres (o beneficis i riscos) de les diferents opcions que hi ha, en aquest cas relacionades amb l’ELA. L’ús d’aquestes eines pot millorar la comprensió de les persones (sanes i malaltes) sobre els riscos que comporta la malaltia i la seva participació en la presa de decisions.

L’Eina de Decisions Compartides en ELA ha estat desenvolupada per l’AQuAS amb el suport de la nostra Fundació i us animem a participar en la seva presentació.

Post a comment