Blog

Fes un Gest per l’ELA el 21 de juny, Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica

El divendres 21 de juny és el Dia Mundial de l’ELA, si voleu donar a conèixer l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, donar suport a les persones afectades i als projectes que portem a terme a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, us animem a tots a pujar una fotografia fent el Gest per l’ELA a les vostres xarxes socials amb l’etiqueta #fesungestperlela.

També volem que aquesta campanya de visibilitat arribi a tots els pobles implicant als Ajuntaments de tot Catalunya. Així doncs, des de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, hem demanat als consistoris que il·luminin un edifici del seu municipi de color verd la nit del 21, i que a més l’alcalde/ssa, o tot l’equip de govern, es faci una fotografia fent el Gest per l’ELA i la pugin a les xarxes socials dels pobles i ciutats amb les etiquetes #fesungestperlela i #LuzporlaELA.

Esperem que el dia 21 de juny les xarxes s’omplin de fotografies de persones fent el Gest per l’ELA. I estigueu atents a la vostra població o pregunteu a l’ajuntament si s’ha adherit a la campanya, i si és així, el 21 al vespre podeu fer una fotografia al edifici il·luminat i penjar-la a les xarxes també amb l’etiqueta #FesunGestperlELA.

Esperem els vostres Gestos per l’ELA!

Moltes gràcies!!

Post a comment