Blog

21 de juny, Dia Mundial de l’ELA: Fes un Gest per l’ELA per donar suport a les persones afectades!

Aquest 21 de juny, Dia Mundial de l’ELA, dona suport i ajuda a les persones afectades d’ELA i les seves famílies pujant una foto o vídeo fent un Gest per l’ELA a les teves xarxes socials amb l’etiqueta #FesunGestperlELA.

Us animem a penjar aquests vídeos i fotografies fent sonar alhora “AVUI ÉS EL MILLOR DIA”, la cançó solidària contra l’ELA d’enguany composta i cantada per Judit Neddermann,  una cançó on ella ha donat 3 minuts i 19 segons per millorar el temps de les persones afectades d’ELA, així com també els beneficis que generarà.

A més, si el que voleu és ajudar directament a les persones i famílies amb ELA aquest dia podeu fer un donatiu a la Fundació a través del número de bizum 02621 o a través de la nostra pàgina web fundaciomiquelvalls.org a l’apartat “Fes una donació”.

Esperem que el dia 21 de juny les xarxes s’omplin de fotografies i vídeos vostres fent el Gest per l’ELA. I estigueu atents a la vostra població aquell dia o pregunteu a l’ajuntament si s’ha adherit a la campanya d’il·luminació d’un monument o edifici de verd, i si és així, el 21 al vespre també feu una fotografia al edifici il·luminat i penja-la a  xarxes amb l’etiqueta #FesunGestperlELA.

Moltes gràcies!!

Post a comment