Blog

TRICALS continua amb el seu registre de pacients per participar a assajos relacionats amb l’ELA

TRICALS és un consorci independent integrat per destacats experts en ELA, pacients, grups de defensa d’aquests i fundacions d’ELA de 15 països. Junts, tenim un objectiu comú: accelerar la investigació i el desenvolupament de tractaments per a l’ELA per així trobar-ne un d’eficaç. Aquesta plataforma internacional s’ha centrat a millorar l’eficiència dels assaigs clínics, promoure la recopilació de dades d’alta qualitat i facilitar la col·laboració entre investigadors de tot el món.

Una part essencial d’aquesta iniciativa és el reclutament de pacients, ja que sense la participació activa de persones amb ELA, seria impossible dur a terme assajos clínics i estudis de recerca. TRICALS ha adoptat un enfocament innovador al reclutament: Ha establert una xarxa de centres d’atenció especialitzada en ELA i ha obert un registre de pacients per tal de connectar a les persones diagnosticades d’ELA que estan interessades en participar a assajos amb aquests centres que els realitzen.

Qualsevol persona afectada d’ELA pot omplir aquest registre de pacients i posteriorment TRICALS es posarà en contacte amb ella per omplir altres qüestionaris de cribratge més extensos. A la que hi hagi un assaig, i aquesta persona compleixi els requisits, la plataforma l’informarà per si està interessat en participar-hi.

Us deixem a continuació més informació sobre Tricals i com fer aquest registre de pacients aquí: https://www.tricals.org/es/pacientes

Post a comment