Notícies

Titular notícies

LA COSTA DAURADA ES MULLA PER L’ELA

Dilluns 25 Març 2019


El dissabte 6 d’abril, a partir d’una acció de Responsabilitat Social Corporativa d’Atresmedia Radio i integrada a una acció de promoció de la costa Daurada, es portarà a terme la iniciativa I TROBADA SOLIDARIA ONDA CERO – “LA COSTA DAURADA ES MULLA PER L’ELA”.

El nadador d’aigües obertes Jaime Caballero, junt amb l’Associació Siempre Adelante, organitza una travessia nedant en que realitzarà uns 24km sortint i arribant a la platja de La Pineda de Vila-seca, passant per Cambrils i Salou. A més, la mateixa nit s’organitza un sopar solidari. Tot això per a recaptar fons pels afectats d’ELA ja que, entre d’altres, es volen aconseguir fons per a 3 dispositius de comunicació alternativa, un material molt necessari en el Banc de productes de Suport de la Fundació Miquel Valls pels afectats d’ELA.

L’objectiu d’aquesta I Trobada Solidaria d’Onda Cero, es donar visibilitat social a aquesta malaltia i fomentar la investigació de l’ELA, que actualment no té cura.
 

El protagonista d’aquest repte solidari, Jaime Caballero, y totes les institucions que ho han fet possible, us conviden a participar a les diferents activitats, posant un èmfasis especial als afectats d’ELA perquè l’acompanyin el dia 6 a les platges de Vila-seca, Cambrils i Salou, per donar visibilitat a la malaltia. Estan convidades famílies afectades de tot el país, ja que en Jaime ha fet diferents reptes d’aquest tipus per l’ELA al llarg de tot el territori i vol que els afectats per la malaltia i els seus familiars siguin els protagonistes.

Us deixem amb l’horari del repte del matí de dissabte 6 d’abril, esteu tots convidats a qualsevols de les platges per les que passarà ja que sortirà a saludar i a donar suport als afectats que estiguin allà.
  • 8.30h – Sortida des de la platja de la Pineda (Vila-seca) nedant cap a la platja de Cambrils.
  • 11.30h – Arribada a Cambrils on sortirà de l’aigua breument a saludar a les persones que estiguin allà donant-li suport.
  • 13.30 – Arribada a Salou, on també sortirà de l’aigua a saludar.
  • 15.30 – Arribada a Cambrils i final de la prova.
 
Aquesta acció finalitzarà amb un sopar solidari, el mateix dia 6 d’abril, que tindrà lloc al Parc Samà de Cambrils, a les 20.30h. El Ticket del sopar solidari serà de 45€ per persona i es destinarà el 35% de l’entrada per la lluita contra l’ELA. A aquesta vetllada, empresaris de Salou, Cambrils i Vilaseca entregaran els seus respectius donatius per la Fundació Luzón i la Fundació Miquel Valls, les dos molt unides gracies al objectiu que tenim en comú, que és vèncer l’ELA. Si voleu assistir a aquest sopar solidari podeu contactar amb els organitzadors enviant un correu a eventos@parcsama.es o trucant al 610580345 (Ester Llevat). A aquest acte solidari hi haurà l’actuació en directe d’un dels participants del programa La Voz, Andrés Iwazaki.
 

Recordeu que esteu tots convidats al sopar solidari y a donar recolzament a en Jaime en els punts en que entrarà i sortirà  de l’aigua: Vila-seca, Cambrils, Salou i arribada de nou a Vila-seca. Ja hi ha alguns afectats de tot el país que li han confirmat la seva assistència. Quants més serem, més visibilitat a l’ELA!

Donem les gràcies a totes les persones que faran possible aquesta iniciativa per la lluita contra l’ELA, amb ella s’està ajudant a millorar la qualitat de vida de tots els afectats i les seves famílies.
 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm