Comencem la campanya de LOTERIA SOLIDÀRIA de NADAL contra l’ELA, i enguany amb novetats!

Com cada any tenim el número 11873 amb la Loteria del Sorteig de Nadal, la “Grossa de Cap d’Any” i com a novetat  també amb el sorteig de la Dooble.

L’objectiu de la Loteria Solidària és poder fer difusió de la malaltia i de la tasca que realitza la Fundació, alhora que aconseguim fons per tal de poder tirar endavant els projectes que tenim per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i les seves famílies d’arreu de Catalunya.

LOTERIA DEL SORTEIG DE NADAL

Ja és un clàssic jugar participacions solidàries del nostre número a la Loteria del Sorteig de Nadal. El preu de cada participació és de 5€, el qual ja inclou el donatiu de 2€.

Podeu comprar tantes participacions com vulgueu, adquirir talonaris sencers per vendre’ls vosaltres mateixos als vostres familiars, amics i companys de feina, o bé demanar a algun establiment del vostre barri o població que us ajudi a fer-ho també!

Us donem la possibilitat d’adquirir les participacions solidaries d’aquest sorteig  per internet aquí fent el pagament de manera totalment segura amb targeta. Quan rebem la petició, i per estalviar costos d’enviament i desplaçament, en uns dies us enviarem les participacions escanejades per correu electrònic, quedant les participacions originals custodiades a la Fundació.

GROSSA DE CAP D’ANY

Com ja fa uns anys, fem participacions solidàries de la Grossa de Cap d’Any jugant amb dos números, el de sempre de la Fundació l’11873 i el 00315, per tant, a cada participació d’aquesta loteria es jugaran aquests dos números conjuntament. Les butlletes de la Grossa de Cap d’Any tenen un preu de 4€, jugant 1€ a cada número i fent un donatiu de 2€. Només les podeu adquirir per telèfon al 937665969 (de dilluns a divendres de 8h a 15h) o per correu electrònic a ela@fundaciomiquelvalls.org.


Atenció!
 Si us interessa comprar la loteria de la Grossa de Cap d’Any es fan poques butlletes, i es repartiran per estricte ordre de sol·licitud fins a que s’exhaureixin. No et quedis sense les teves participacions!

DOOBLE

La novetat d’aquest 2023 és la Loteria de la Dooble una loteria pensada per a les entitats sense ànim de lucre de Catalunya. Jugues a aquest sorteig amb el número de la Fundació, el 11873, així com també amb un número assignat aleatòriament, que és diferent en cada participació, i que opta als premis de La Grossa de Cap d’Any. Tens la opció de guanyar dos premis jugant només amb una participació, i a més estaràs ajudant a la Fundació ja que aquestes participacions valen 6€, jugant 4€ (2€ per cada número) i donant 2€ a la Fundació.

A més aquesta loteria és doblement solidària ja que si el nostre número és el primer, segon o tercer premi del sorteig (que es celebrarà el 31 de desembre juntament amb el de la Grossa de Cap d’any), a més de repartir el premi corresponent amb totes les persones que han adquirit participacions, Loteries de Catalunya donaria 30, 20 o 10 mil euros respectivament a la Fundació, que destinaríem a continuar millorant la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA.

Les participacions solidaries d’aquest sorteig (juntament amb les del Sorteig de Nadal) les podeu adquirir per internet aquí fent el pagament amb targeta. Quan rebem la petició, i per estalviar costos d’enviament i desplaçament, us enviarem les participacions escanejades per correu electrònic en uns dies, quedant les participacions originals custodiades a la Fundació.

Per més informació, compra de participacions o adquisició de talonaris de participacions del sorteig de Nadal i de la Dooble, podeu contactar per correu a ela@fundaciomiquelvalls.org o per telèfon 93.766.59.69 (de Dilluns a divendres de 8h a 15h).

Moltes gràcies a tots per col·laborar, i bona sort!!