Notícies

Titular notícies

EL DEPT. DE TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMÍLIES CONTINUA DONANT SUPORT ALS AFECTATS/DES D’ELA A TRAVÉS DE LA FUNDACIÓ MIQUEL VALLS

Divendres 31 Gener 2020


El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya, ens ha concedit un ajut pel projecte “Atenció social a persones afectades d’ELA/MM i a les seves famílies” en el marc de la Convocatòria 2019 de Subvencions de projectes i activitats per a entitats de l’àmbit de polítiques socials.

A més, i dins la mateixa convocatòria, també se’ns ha atorgat un ajut econòmic per a persones afectades d’ELA i els seus familiars ateses des de l’entitat que es troben en una situació econòmica de vulnerabilitat.

El projecte “d’Atenció social a persones afectades d’ELA/MM i famílies” portat a terme per treballadores socials especialitzades en la malaltia, que atenen a les famílies a domicili i des de les Unitats Funcionals d’ELA de l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital del Mar i l’Hospital de Sant Pau, ofereix als afectats i afectades tota la informació sobre la malaltia, suport emocional continuat, així com suport i assessorament en la tramitació d'ajudes, serveis i altres gestions. Les treballadores socials són les primeres que visiten la família, una vegada aquesta ha contactat amb la Fundació, i realitzen un seguiment continuat, amb visites periòdiques, així com la derivació a la resta de professionals de l’entitat o a altres professionals externs.
 
Per altre banda, L’ajut per a col·lectius en risc de vulnerabilitat va dirigit a cobrir necessitats bàsiques d’alimentació, higiene personal, medicaments i altres productes de salut i despeses de subministraments bàsics de la llar d’aquestes famílies afectades per l’ELA.

Agraïm al Departament de Treball, Afers socials i Família els ajuts concedits, amb els quals contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i de les seves famílies.

Moltes gràcies!

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm