Notícies

Titular notícies

PONÈNCIES DE LA IV JORNADA SOBRE ELA PER A PACIENTS, FAMILIARS I CUIDADORS DE L’HOSPITAL DEL MAR

Dimecres 15 Maig 2019


El 3 de maig la Unitat Multidisciplinària d’ELA del Hospital del Mar, juntament amb la Fundació Miquel Valls, va organitzar la IV Jornada sobre ELA. Durant el matí els professionals mèdics, sanitaris i psicosocials van realitzar diferents ponències relacionades amb la Unitat Multidisciplinària, la genètica, ajudes relacionades amb material de suport pels afectats d’ELA, sobre les donacions en final de vida, i d’altres tallers pràctics per a afectats, familiars i cuidadors.

Us deixem amb les diferents presentacions que es van exposar durant la Jornada.


Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm