Notícies

Titular notícies

ÈXIT DE LA III JORNADA DE VOLUNTARIS DE LA FUNDACIÓ MIQUEL VALLS

Dimarts 9 Abril 2019


El dissabte 6 d’abril la Fundació va organitzar la III Jornada de Voluntaris de la Fundació Miquel Valls, que enguany va tenir lloc a Barcelona. 

Aquesta trobada va tenir com a objectiu fomentar la relació entre els voluntaris i els professionals que treballen a l’entitat, crear espais per compartir experiències i coneixements i reconèixer la tasca que realitzen.


La Jornada va començar al matí amb l’arribada de tots els voluntaris, acompanyants i l’equip de professionals, on tots els participants van poder retrobar-se, els que ja es coneixien, i presentar-se els que venien per primer cop. Tot seguit Margarita Llauger, directora del Departament de Recursos i responsable de voluntariat de la Fundació Miquel Valls, els va donar la benvinguda i agrair a tothom que hagués vingut. Després va ser el torn d’Enric Maria Valls i Esther Sellés, President i Directora General de la Fundació, els quals van explicar en termes generals cap a on anava l’entitat, quins projectes s’estaven portant a terme i quins projectes tenim pensat començar per continuar treballant per millorar la qualitat de vida dels afectats d’ELA i les seves famílies.
 
La trobada va continuar amb Laura Baget, Sandra Blavi i Cristina Pedrero, psicòlogues de la Fundació i membres del Programa d'Atenció Integral a Persones amb malalties avançades de l'Obra Social "la Caixa", la qual van dirigir una sessió participativa amb els voluntaris titulada “L’experiència de ser voluntari” on es van plantejar diferents dinàmiques, primer de coneixença, i després sobre les dificultats personals que es podien trobar els voluntaris i els professionals al tractar i acompanyar a les persones afectades d’ELA i als seus familiars.
 
Finalment es va convidar als voluntaris a un refrigeri com a cloenda d’aquest acte tan important per la Fundació Miquel Valls.
 
Si voleu veure les fotografies de la Jornada podeu accedir a l'àlbum aquí.
 
Des de la Fundació estem molt satisfets d’aquesta tercera Jornada ja que per a nosaltres els voluntaris són molt importants per seguir lluitant i continuar acompanyant, ajudant i donant suport a les persones afectades d’ELA i les seves famílies!
 
A tots ells moltes gràcies per participar-hi, esperem poder veure-us l’any vinent!

 


 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm