Notícies

Titular notícies

LOTERIA SOLIDÀRIA DE NADAL DE LA FUNDACIÓ MIQUEL VALLS

Dimarts 6 Novembre 2018


No et quedis sense la LOTERIA de NADAL SOLIDÀRIA de la Fundació Miquel Valls!

Per informació, compra de participacions o adquisició de talonaris sencers, podeu contactar amb nosaltres al correu ela@fundaciomiquelvalls.org o bé al telèfon 93.766.59.69 (Horari d’atenció: de Dilluns a divendres de 8h a 15h.) També les podeu adquirir per internet aquí comprant-les amb targeta o als molts establiments col·laboradors d'arreu del territori.

Les activitats com la Loteria ens ajuden a sumar en la lluita contra l’ELA! Esperem que la sort s’aliï amb tots nosaltres!


El número que any rere any juguem de la Loteria de Nadal és el 11873, i el preu de cada participació solidària és de 5€, el qual ja inclou el donatiu. Podeu comprar tantes participacions com vulgueu, adquirir talonaris sencers per vendre’ls vosaltres mateixos als vostres familiars, amics i companys de feina, o bé demanar a algun establiment del vostre barri o població que us ajudi a fer-ho també!

L’objectiu de la Loteria Solidària és poder fer difusió de la malaltia i de la tasca que realitza la Fundació Miquel Valls, alhora que aconseguim fons per tal de poder tirar endavant els projectes que l’entitat té per millorar la qualitat de vida dels afectats d’ELA i les seves famílies de tot Catalunya.
 
Moltes gràcies a tots per col·laborar, i bona sort!!
 
  

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm