Notícies

Titular notícies

LOTERIA SOLIDARIA DE NADAL I GROSSA DE CAP D’ANY DE LA FUNDACIÓ MIQUEL VALLS

Dilluns 24 Setembre 2018


A  la Fundació Miquel Valls comencem la campanya de LOTERIA de NADAL SOLIDÀRIA. I us recordem que, a més de la loteria de Nadal, també tenim Loteria Solidària de la “Grossa de Cap d’Any”. Les activitats com la Loteria ens ajuden a sumar en la lluita contra l’ELA! 

Per informació, compra de participacions o adquisició de talonaris, podeu contactar amb nosaltres al correu ela@fundaciomiquelvalls.org o bé al telèfon 93.766.59.69 (Horari d’atenció: de Dilluns a divendres de 8h a 15h.)

Les participacions de la Loteria de Nadal les podeu adquirir per internet omplint el formulari aquí o en els establiments col·laboradors d'arreu del territori.


El número que any rere any juguem de la Loteria de Nadal és el 11873, i el preu de cada participació solidària és de 5€, el qual ja inclou el donatiu. Podeu comprar tantes participacions com vulgueu, adquirir talonaris sencers per vendre’ls vosaltres mateixos als vostres familiars, amics i companys de feina, o bé demanar a algun establiment del vostre barri o població que us ajudi a fer-ho també! Les participacions d'aquesta loteria solidaria les podeu demanar per internet aquí.
 
Aquest any, per tal de tenir més participacions de la Grossa de Cap d’Any, jugarem amb dos números, el de sempre de la Fundació 11873 i el 00315, per tant, a cada participació d’aquesta loteria es jugaran aquests dos números conjuntament. Les butlletes de la Grossa de Cap d’Any tenen un preu de 4€ incloent el donatiu.
 
Atenció! Si us interessa comprar la loteria de la Grossa de Cap d’Any es fan poques butlletes, per tant, es repartiran per estricte ordre de sol·licitud fins a que s’exhaureixin. No et quedis sense les teves participacions!
 
L’objectiu de la Loteria Solidària és poder fer difusió de la malaltia i de la tasca que realitza la Fundació, alhora que aconseguim fons per tal de poder tirar endavant els projectes que l’entitat té per millorar la qualitat de vida dels afectats d’ELA i les seves famílies de tot Catalunya.
 
Moltes gràcies a tots per col·laborar, i bona sort!!

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm