Notícies

Titular notícies

JA PODEU LLEGIR “el GEST” D’AQUEST 2018, EL BUTLLETÍ ANUAL DE LA FUNDACIÓ MIQUEL VALLS

Dimarts 11 Desembre 2018


Ens complau comunicar-vos que ja està disponible el butlletí informatiu d'aquest 2018 de la Fundació Miquel Valls, “el GEST”. 

A aquesta edició hi podreu trobar moltes notícies d’actualitat sobre l’ELA i la Fundació Miquel Valls, articles d’interès per als afectats i els seus familiars de les treballadores socials, psicòlogues i terapeutes ocupacionals de l’entitat, informacions de la comunitat científica sobre la investigació en la malaltia, entrevistes a experts, jornades i congressos en la que l'entitat ha participat, entre d'altres temes que poden ser interessants per la comunitat involucrada amb la malaltia. 

El podeu llegir clicant aquí. Esperem que us agradi! 

Últimes Notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm