Notícies

Titular notícies
Dijous 5 Desembre 2019

La Dra. Mònica Povedano, coordinadora de la Unitat de Monoteurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge és a Perth (Austràlia) al 30è Simposi Internacional d’ELA i malaltia de motoneurona. Aquesta trobada internacional, una de les més importants que es realitza cada any, és del 4 al 6 de desembre i si troben tots els investigadors i professionals relacionats amb l’ELA d’arreu del món.

En el bloc AulaELA de Bellvitge la Dra. Povedano anirà penjant les seves notes de treball de les diferents presentacions sobre investigació que s’estan portant a terme. Cada dia l’actualitzaran amb els escrits de la Dra. Povedano perquè esteu informats a temps real d’aquest Simposi Internacional d’ELA.

Dimecres 27 Novembre 2019

Ens alegra molt comunicar que el Grup Batallé ha volgut col·laborar amb la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls ajudant-nos a tirar endavant els projectes que portem a terme per millorar de la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i les seves famílies.
 
Batallé es dedica al sector porcí, es troba a Riudarenes (Girona) i és una empresa centenària ja que l’any 2020 celebren els 100 anys. Té com a objectiu principal oferir la màxima qualitat en tot el que fan, sempre pensant en la sostenibilitat, la protecció del medi ambient i el compromís social.

Divendres 22 Novembre 2019

Aquest any 2019 el Servei Català de la Salut ha convocat la designació d’Unitats d’Expertesa Clínica (UEC) en Malalties Neuromusculars.  La funció principal de les UEC és fer el diagnòstic clínic i el pla d’atenció, que inclou l’estratègia terapèutica i de seguiment de la persona afectada d’una Malaltia minoritària. Aquest reconeixement es dona quan un equip compleix una sèrie de criteris com a Unitat Funcional amb experiència i coneixement en l’atenció d’una malaltia o grup relacionat d’aquestes.
 

Dimarts 19 Novembre 2019

El programa impulsat per “la Caixa” Atenció Integral a Persones amb Malalties avançades celebra el seu desè aniversari havent atès a 36.000 persones que es trobaven en situació de final de vida i més de 48.700 familiars a tota Catalunya.

La Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls va entrar com a Equip d’Atenció PsicoSocial (EAPS-FMQV) d’aquest programa l’any 2015, sent l’únic especialitzat només en ELA, atenent des del Departament de Psicología, totes les persones afectades, familiars, i assessorant als serveis mèdics, assistencial i d’atenció que també donen suport als afectats per aquesta malaltia.

Dijous 14 Novembre 2019

Des de la Fundació Miquel Valls continuem venent la Loteria solidària de Nadal amb el número de sempre, el 11873. Tenim diferents establiments arreu de Catalunya a on la podeu adquirir. 

Recordeu que també en podeu obtenir enviant un correu a ela@fundaciomiquelvalls.org, trucant al 937665969 (de dilluns a divendres de 8 a 15h) o a través del nostre web.

Cada participació de la loteria de Nadal és de 5€, en la que ja s’inclou un donatiu, amb els qual estareu donant suport a la Lluita contra l’ELA  i ajudant a millorar la qualitat de vida dels afectats per aquesta malaltia y a les seves famílies.

Feed RSS de notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm