Notícies

Titular notícies
Dimarts 7 Abril 2020

Quatre prestigiosos neuròlegs especialitzats en ELA i d’altres malalties de motoneurona han elaborat conjuntament un document que tè l’objectiu de resoldre alguns dels dubtes més habituals que poden tenir els pacients en relació a la seva malatia i la COVID-19.

Es tracta d’Orla Hardiman, del Trinity College de Dublin; Ammar al Chalabi, del King’s College de Londres; Christopher McDermott, de la Universitat de Sheffield i Mònica Povedano, responsable de la Unitat de Malalties de Motoneurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Dimecres 25 Març 2020

Des del departament de Teràpia Ocupacional de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls volem fer un petit recull de consells per aquells que degut a la situació que està patint el país amb la crisis del coronavirus han d’estar confinats a casa i, sobretot, per les persones afectades d’ELA que han de portar la malaltia en aquestes circumstàncies.

Tal i com diu la nostra professió, les terapeutes ocupacionals, treballem des de l’ocupació de la persona. Procurem que la persona, com a ésser únic, pugui trobar un equilibri ocupacional en el seu procés de malaltia.

Dimarts 24 Març 2020

Degut a la situació que estem vivint en relació a l’expansió del coronavirus i amb l’ampliació de l’estat d’emergència, us comuniquem que des de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls ens veiem obligats a que els nostres professionals continuïn realitzant els seguiments a les famílies afectades d’ELA de manera telemàtica, tal i com han estat fent aquestes dues últimes setmanes, cancel·lant així tots els desplaçaments al domicili. A causa d’aquestes mateixes circumstàncies, la Ortopèdia ELA, també romandrà tancada i sense servei fins a nou avís.

Tot i aquesta decisió extraordinària, que s’ha pres per minimitzar el risc de contagi, volem remarcar que les famílies i altres serveis relacionats en tot moment poden continuar contactant amb les treballadores social, terapeutes ocupacionals o psicòlogues de la Fundació, pel tema que sigui.

Diumenge 15 Març 2020

A la declaració de la renda de cada ciutadà només hi ha una part en la qual les persones podem decidir què volem que es faci amb els nostres diners: destinar el 0,7% dels teus impostos a fins socials o a l'Església. Els contribuents podem optar per marcar una de les dues caselles o bé totes dues. En el cas que es marquin les dues caselles l'assignació serà del 1,40% de l'IRPF. Sigui quina sigui l'elecció, no representa cap cost econòmic per al ciutadà.
 
Des de la Fundació Miquel Valls us animem a marcar la casella de fins socials ja que som una de les entitats beneficiàries entre molts d'altres projectes amb finalitats socials!

Dimecres 26 Febrer 2020

L’Equip del Departament de Treball social de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls està format per quatre treballadores social que ofereixen atenció, a domicili i a les Unitats Funcionals d’ELA/MM dels principals hospitals, sent la persona referent pels afectats d’ELA i les seves famílies en tot allò que necessitin.

Podeu llegir l’entrevista a Marina Torrentó, treballadora social de la Fundació a continuació.

Feed RSS de notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm