Notícies

Titular notícies
Dijous 16 Gener 2020

Del 4 al 6 de desembre va tenir lloc a Perth (Austràlia) el 27è Congrés de l’Aliança internacional d’associacions d’ELA/MM (International Alliance of ALS/MND Associations). A aquest simposi Internacional, que és el més important del món, si troben investigadors, afectats i entitats d’arreu del món com la nostra, que ofereixen atenció, suport i acompanyament a les persones afectades d’ELA.

Us deixem en vídeo algunes de les ponències que van tenir lloc a aquesta trobadaestan subtitulades en castellà gràcies a l’Associació Argentina d’ELA que els ha traduït i penjat al seu canal de Youtube.

Divendres 10 Gener 2020

Ens complau comunicar-vos que ja teniu disponible  “el GEST”, la revista informativa que resumeix l’any 2019 de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

A aquesta edició hi podreu trobar moltes notícies d’actualitat sobre l’ELA i la nostra entitat, articles d’interès per als afectats i els seus familiars de les treballadores socials, psicòlogues i terapeutes ocupacionals de l’entitat, informacions de la comunitat científica sobre la investigació en la malaltia, entrevistes a experts, jornades i congressos en la que l'entitat ha participat, entre d'altres temes que poden ser interessants per la comunitat involucrada amb la malaltia. El podeu llegir clicant aquí. Esperem que us agradi!

Dimecres 8 Gener 2020

Volem donar el nostre més sincer agraïment a Ramon Molinas Foundation que ha volgut col·laborar amb el projecte del Banc de Productes de Suport per a persones afectades d’ELA que portem a terme des de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

Format per més de 1.600 materials d’ajuda tècnica, el Banc de Productes de Suport de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls està a disposició de totes les persones afectades d'ELA/MM ateses per l’entitat que resideixen a Catalunya. Al voltant de 250 famílies, de les més de 300 ateses, es beneficien anualment d'eines destinades a fomentar l'autonomia dels afectats, com per exemple cadires de rodes manuals, elèctriques o bipadestadores, caminadors, llits elevadors, programes i materials de comunicació alternativa entre molts altres materials.

Divendres 20 Desembre 2019

El pròxim dimarts 28 de gener tindrà lloc al Campus de l’Alimentació de Torribera “ELAboraciones con Gusto” una jornada on els pacients seran els protagonistes. Dins d’una sessió d’allò més dinàmica, es crearan taules entre pacients i professionals, s’aprendran estratègies de com mantenir el plaer de menjar tot compartint preocupacions i es buscaran solucions que facilitin el dia a dia de les persones afectades d’ELA.

L’acte ha estat pensat perquè les persones afectades d’ELA i els seus familiars i cuidadors, juntament amb els professionals que els atenen, puguin seguir avançant en coneixement i desenvolupament d’estratègies, en aquesta ocasió al voltant de l’alimentació. Aquí teniu el programa. Si hi voleu participar, us heu d’inscriure aquí.

Dijous 5 Desembre 2019

La Dra. Mònica Povedano, coordinadora de la Unitat de Monoteurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge és a Perth (Austràlia) al 30è Simposi Internacional d’ELA i malaltia de motoneurona. Aquesta trobada internacional, una de les més importants que es realitza cada any, és del 4 al 6 de desembre i si troben tots els investigadors i professionals relacionats amb l’ELA d’arreu del món.

En el bloc AulaELA de Bellvitge la Dra. Povedano anirà penjant les seves notes de treball de les diferents presentacions sobre investigació que s’estan portant a terme. Cada dia l’actualitzaran amb els escrits de la Dra. Povedano perquè esteu informats a temps real d’aquest Simposi Internacional d’ELA.

Feed RSS de notícies

NEWSLETTER 

Subscriu-te i rep mensualment tota la informació sobre la Fundació Miquel Valls

Subscriure'm